LAADUKKAAT PERUUKIT PORISTA

Ota yhteyttä!

Peruukkiliike Ninosta Porista saat peruukit heti mukaan. Varaa aika peruukin sovitukseen soittamalla numeroon 0400 531 051.

TIETOA PERUUKEISTA

Peruukkiliike Nino myy pääsääntöisesti Heinilän peruukkeja. Maksutapoina käyvät käteinen ja palvelusetelit. Saat liikkeestäni myös sekä klipsikiinnitettävät että omiin hiuksiin ommeltavat lisäkkeet. Suosittelen ommeltavaa mallia, koska se on parempi hiuksille. Varaa aika peruukin sovitukseen numerosta 0400 531 051.


Sovituksessa voit kokeilla erilaisia peruukkimalleja ja saat opastuksen siihen, miten peruukki laitetaan päähän myös ilman peiliä. Sovituksen aikana katsotaan, että peruukki on oikean kokoinen ja juuri asiakkaan päähän sopiva. 

Neuvon sinua myös peruukin pesussa ja muussa hoidossa. Suosittelen, että peruukki pestäisiin kerran viikossa. Peruukki tulee aina pestä peruukeille tarkoitetuilla shampoilla ja hoitoaineilla. Useimmat peruukit ovat kestotaivutettuja, jolloin muoto, kiharat ym. säilyvät pesusta toiseen. Huomaathan, että palvelusetelillä ei voi maksaa peruukin hoitotuotteita. Asiakkaana saat mukaan näytepullot, jotta pääset testaamaan tuotteita kotona.

Lue lisää yrityksestä

HENKILÖKOHTAISTA PALVELUA

Peruukkiliike Ninosta saat palvelua aina juuri sinun tarpeisiisi. Opastan sinua peruukin valinnassa, sen päähän asettamisessa, peruukin hoidossa ja kaikessa muussa tarpeellisessa. Tavoitteeni on, että saat liikkeestäni kaiken tarvitsemasi palvelun – helposti ja yksinkertaisesti. Ota siis yhteyttä ja tule löytämään mieleisesi malli!

Varaa aika peruukin sovitukseen